top of page

meet mieke

Maak van jouw huis

een thuis met onze

unieke interieurcreaties.

Mieke.jpg

Mieke Rigole (links op de foto) heeft al zolang ze zich kan herinneren een passie voor interieur en stylingZe vond als kind al het fantastisch om haar slaapkamer geregeld een totale makeover te geven. Na de jaren ervaring in de meubel- en keukensector opende Mieke in 2017 haar interieurshop in Middelkerke. Je vindt er een kwalitatief aanbod stijlvolle, tijdloze meubelen en accessoires. Mieke kreeg vaak de vraag om volledige ruimtes en panden in te richten en haar 'M touch' te geven. Interieurinrichting werd een specialisatie en interieurvormgeefster Heidi vervoegde het team.

 

De winkel werd te klein, dus verhuisde die in 2023 naar een groter pand. Op de gelijkvloers - ook online - vind je de interieurshop en op de eerste verdieping ontvangt Mieke je - op afspraak - om jouw interieurdromen te bespreken.   

 

Mieke heeft de gave om in te richten op maat. Een appartement inrichten voor verkoop of verhuur (gediplomeerd vastgoedstyliste) is helemaal anders dan een woonkamer in te richten voor eigen genot. Het is maatwerk. Zin in een nieuw interieur? Mieke leert jou en jouw wensen graag beter kennen bij een kop koffie.

afspraak maken

Interieurstyling

Stylingadvies

Interieurshop

Vastgoedstyling

Maatwerk

Totaalinterieur 

Interieurontwerp

Meubelkeuze

Meubelverhuur

Interieurrenovatie 

ONZE DIENSTEN

beachy totaalrenovatie kustappartement.png

#maisonminterieur

bottom of page