top of page

FAQ

1. Wat zijn de betalingsmethodes? 

De betalingen op onze website zijn ondergebracht bij Stripe.

Dit bedrijf heeft een breed scala aan betrouwbare betalingsmethoden.


Creditcard Mastercard / Visa
Bancontact

Online bankoverschrijving

2. Hoe lang duurt het vooraleer ik mijn order thuis mag verwachten.

 

Vanaf dat het order wordt besteld, werken wij dit diezelfde dag nog af. Met uitzondering van woensdag en zondag, want dit zijn onze officiële sluitingsdagen van de online shop. Uiteraard wordt dit meteen in gereedheid gebracht de dag erna.

 

Wij rekenen ongeveer een max. 5 werkdagen, vooraleer het order bij jou wordt geleverd. 

Wij werken met postorderbedrijven, ook zij kunnen vertraging veroorzaken. 

Mocht er een probleem zijn met het order, eventueel niet meer in voorraad, dan brengen wij jou hier per mail van op de hoogte en kunnen we het bedrag eventueel terug retourneren of komt jouw pakketje later toe dan voorzien.

 

3. Kan ik mijn order retourneren?  

Niet tevreden? Dan heb je 14 dagen herroepingsrecht. Dit recht is enkel mogelijk als je het product wenst om te wisselen. 

 

Wij hebben nog niet geïnvesteerd in een online retoursysteem, vandaar vragen wij jou vriendelijk ons hiervan op de hoogte te brengen per mail, of per chat. Zo gaan wij het order na en kijken we wat mogelijk is omtrent de retour van het order. 

4. Mijn aankoop is verkeerd geleverd, beschadigd of incompleet. Wat moet ik doen?

 

Uiteraard is het erg vervelend als een product verkeerd geleverd, beschadigd of incompleet is. Indien dit voorvalt, stuur ons een mail (met een foto van de klacht)

naar info@maisonm-interieur.be voordat je een product in retour terugstuurt. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden. Wij proberen je klacht zo snel mogelijk voor jou op te lossen!

bottom of page